Μια κληρονομιά που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Γιορτάζοντας 50 χρόνια υγιούς λαιμού και στόματος, παγκοσμίως

Μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες του κόσμου ξεκινούν με μια επιστημονική ανακάλυψη. Αυτή εδώ ξεκινά το 1967, με τους ερευνητές της Angelini να συνθέτουν ένα αντιφλεγμονώδες μόριο. Σύντομα θα ήταν γνωστό ως βενζυδαμίνη, και στη συνέχεια στη δεκαετία του 1970, ως Tantum Verde. Τώρα πλέον είναι γνωστό ως μια καθιερωμένη σειρά προϊόντων για τον πονόλαιμο και των στοματικών παθήσεων. Αναγνωρισμένη διεθνώς για τα κλινικά δοκιμασμένα οφέλη του.

Θα μπορούσαμε να μετρήσουμε την επιτυχία του Tantum Verde σε αριθμούς. Το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο σε σχεδόν 70 χώρες παγκοσμίως. Και υποστηρίζεται από μια ισχυρή βάση κλινικών μελετών. Ή θα μπορούσαμε να το μετρήσουμε με δεδομένα που πραγματικά έχουν σημασία για εμάς: το γέλιο, τα χαμόγελα, τα τραγούδια και τις συζητήσεις – όλα τα πράγματα για τα οποία χρειαζόμαστε έναν υγιή λαιμό και στόμα, για να αξιοποιήσουμε πραγματικά στο έπακρο τον χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Περνώντας ποιοτικό χρόνο με τους πλησιέστερους και αγαπημένους σε εμάς. Είναι αυτό που υπερηφανευόμαστε για την προστασία του, για πάνω από 50 χρόνια.

 1. 1967

  Η επιτυχημένη ιστορία αρχίζει. Η Angelini δημιουργεί την βενζυδαμίνη

 2. 1972

  Παγκόσμια ανάπτυξη: Το Tantum Verde ξεκινά ως Στοματικό Διάλυμα στην Ιταλία πριν επεκταθεί γρήγορα σε άλλες χώρες

 3. 1982

  Η καινοτομία συνεχίζεται: Παρουσιάζοντας το σπρέι

 4. 1990

  Ακόμα πιο εύκολη ανακούφιση από τον πονόλαιμο με την κυκλοφορία των παστίλιων

 5. 2020

  Εορτάζοντας 50 χρόνια επιλογής από καταναλωτές και επιστήμονες υγείας

 • 1967
 • 1972
 • 1982
 • 1990
 • 2020

Σχετικά με εμάς 

Η Angelini Pharma είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας φαρμακευτική εταιρεία και μέλος του Ομίλου Angelini. Είχαμε το ταπεινό μας ξεκίνημα ως ένα μικρό φαρμακευτικό εργαστήριο στην Ιταλία, το 1919. Έναν αιώνα αργότερα, η Angelini Pharma έχει εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο διεθνή παίκτη, με παρουσία σε πάνω από 25 χώρες και προσωπικό άνω των 3.000 ανθρώπων, διανέμοντας προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.
Στην Angelini Pharma, δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιώσουμε τη ζωή των ασθενών. Εστιάζουμε ειδικά στους τομείς της Ψυχικής Υγείας (συμπεριλαμβανομένου του Πόνου), του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, των Σπάνιων Νόσων και της Φροντίδας Υγείας των Καταναλωτών. Αυτό που μας οδηγεί είναι η επιθυμία να προσφέρουμε στους ανθρώπους, τους ασθενείς και τους αγαπημένους τους νέα φάρμακα που βελτιώνουν τόσο την υγεία όσο και την ποιότητα ζωής.
Στο Τομέα Φροντίδας Υγείας Καταναλωτών, η Angelini Pharma είναι γνωστή για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη της βενζυδαμίνης. Η Angelini Pharma έχει επίσης διαδραματίσει πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη αντικαταθλιπτικών και βελτίωσης της διάθεσης. Πρόσθετα, δεσμευόμαστε να βρίσκουμε συνεχώς νέες θεραπευτικές επιλογές για σπάνιες ασθένειες και την επιληψία.