Αισθάνεστε απομονωμένοι λόγω στοματικών διαταραχών;

O τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείτε το στόμα σας συχνά καθορίζει την ποιότητα των κοινωνικών αλληλεπιδράσεών με άλλους ανθρώπους, είτε πρόκειται για το φαγητό, την ομιλία, το γέλιο ή το χαμόγελο. Έτσι, είναι φυσικό ότι προβλήματα στη στοματική κοιλότητα μπορούν να επηρεάσουν την αυτοεκτίμησή σας και να επηρεάσουν τη σχέση και το χρόνο που διαθέτετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να εξαλλείψετε αμέσως τις στοματικές διαταραχές.

Οι διαταραχές της στοματικής κοιλότητας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα παθήσεων που μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικά μέρη του στόματος και οι περισσότερες προκαλούνται από λοιμώξεις ή τραυματισμούς.

Ακολουθούν ορισμένα κοινά παραδείγματα που ίσως αναγνωρίσετε:
1. Ουλίτιδα (φλεγμονή των ούλων) ή άλλες παθήσεις των ούλων
2. Στοματίτιδα
3. Χαλίτωση, επίσης γνωστή ως κακή αναπνοή
4. Ευαίσθητα δόντια
5. Στοματικά έλκη
6. Τερηδόνα

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα, στην ενότητα Σχετιζόμενες παθήσεις.

Η διατήρηση ενός καλού επιπέδου στοματικής και οδοντικής υγιεινής είναι σημαντική για την προστασία από τυχόν προβλήματα της στοματικής κοιλότητας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να αναπτύξετε στοματικές διαταραχές λόγω ορμονικών αλλαγών ή οικογενειακού ιστορικού. Έτσι βοηθά να παραμείνετε προετοιμασμένοι με μια θεραπεία που ανακουφίζει από τον πόνο και μειώνει τη φλεγμονή, όλα σε ένα.

Επιστρέψτε στους οικείους και αγαπημένους σας με Tantum Verde

Σχετικές Αναγνώσεις